Διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ του Δήμου μας-17/12/2021


                                                                                                          

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                              Παιανία, 17/12/2021

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                               

ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ                                                              

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΘΕΜΑ:   Διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ του Δήμου  μας.


Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Παιανίας ενημερώνει τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που είναι ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθεια για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 από 09:00 έως 12:00, στον Αμπελουργικό Συνεταιρισμό οδός Αγ.Θωμά.

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι τα εξής: αλεύρι, βόειο, γάλα εβαπορέ, ελαιόλαδο, ζάχαρη, ζυμαρικά, κοτόπουλο νωπό, κριθαράκι μέτριο, μήλα, οδοντόκρεμα, πατάτες, ρύζι, χυμός τομάτας-πελτές, φακές, φασόλια, φέτα, φρυγανιές, χοιρινό κρέας, χυλοπίτες, (σύνολο 19 προϊόντα) . Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί, με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας και της αίτησης του ΚΕΑ, ώστε να γίνεται  η ταυτοποίηση του ΑΜΚΑ.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του ωφελούμενου, με σφραγίδα βεβαίωσης γνήσιου της υπογραφής του ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο, έχοντας μαζί και τον αριθμό ΑΜΚΑ του ωφελούμενου (σε επίσημο έγγραφο).

Μεθοδολογία Διανομής «Drive Through»

Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι θα προσεγγίσουν το σταθερό σημείο διανομής (Αμπελουργικός Συνεταιρισμός οδός Αγ.Θωμά) με όχημα μπροστά στην είσοδο του περιβάλλοντα χώρου και θα ακολουθούν τις οδηγίες που θα τους δίδονται.


ΟΙ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ   ΑΥΣΤΗΡΑ   ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ.


1. ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

2. ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣΚΑ, ΈΧΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΑΡΙΘΜΟ ΑΜΚΑ (ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ) ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟ, ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.

3.  ΚΑΤΟΠΙΝ Ο ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ (ΣΧΑΡΑ, ΠΟΡΤ – ΠΑΓΚΑΖ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΘΑ  ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

4. ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΘΑ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ.


Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106641610